HYRJE Teknologji

Teknologji

Teknologji

HYRJE Teknologji

McAfee raporton vlera alarmuese te viruseve ne internet

Sipas të dhënave të McAfee-së, firmë e sigurisë Web, Malware arriten nivelet e saj më të larta ndonjëherë në gjysmën e parë të 2010....

Strategjite e postimit ne Facebook

Kur është dita më e mirë për të postuar në Facebook? Po në lidhje me kohën më të mirë të ditës? Kompania Social e...

Reklamimi ne celularin Android po pushton tregun shume shpejt

Nje raport i ri nga Millennial Media, (gusht 2010 Mobile Mix), tregon se pajisjet Android jane duke pare nje periudhe te arte ne kerkesat...

Google prezanton shkurtuesin e saj te URL

Goo.gl, URL Shortener Google nisur dhjetorin e kaluar, është tani në dispozicion të publikut dhe mund të përdoret për ndonjë lidhje në Web. Google...

Te fundit