Home Teknologji Doni te shkoni ne Mars? Kane filluar aplikimet

Doni te shkoni ne Mars? Kane filluar aplikimet

695
0

mars-oneMë shumë se 100.000 njerëz janë të etur për të bërë te tyre një shtëpi në një tjetër planet. Ata kanë aplikuar për një udhëtim vetem vajtje në Mars, duke shpresuar që të jenë të zgjedhur për të shpenzuar pjesën tjetër të jetës së tyre në territorin e panjohur, sipas një planifikimi, organizimi i misioneve me njerëz.
Projekti Mars One dëshiron të kolonizoje planetin e kuq, duke filluar në 2022. Ka pikpyetje financiare dhe praktike në lidhje me këtë sipërmarrje që nuk janë qartësuar. A do të ketë para të mjaftueshme? Njerëzit me të vërtetë do të jetë në gjendje të mbijetojnë në Mars? Por këto nuk i kanë ndalur 30.000 amerikanë nga nënshkrimit.
Ju mund të shihni disa prej kandidatëve në faqen e internetit të projektit, por ata nuk janë të vetmit që kanë aplikuar, tha Bas Lansdorp, Marsi One CEO dhe bashkë-themelues.
“Ka edhe një numër shumë te madh njerëzish të cilët janë ende duke punuar mbi profilin e tyre, kështu që as ata kanë vendosur që të mos paguajnë tarifën e aplikimit, apo ata janë ende duke bërë videon e tyre, ose ata janë ende duke plotësuar pyetësorin e tyre ose të rifillojë. Kështu populli që ju mund të shihni në internet janë vetëm ato që kanë përfunduar dhe të cilët kanë ngritur profilet e tyre si publiku, “tha Lansdorp.
Sipërmarrësi nuk ka saktësuar se sa kanë paguar taksat, përfunduar profilet e tyre dhe konfiguruar si private.
Procesi i aplikimit
Çdokush 18 vjec ose më i vjetër mund të aplikojnë, por pagesa varet nga kombësia e përdoruesit. Për amerikanët, ajo është $ 38, nëse ju jeni në Meksikë, kjo është një thjesth $ 15.
Kompania tha se ajo përcakton çmimin e bazuar në produktin e brendshëm bruto për frymë të çdo kombi.

Per te aplikuar kliko ketu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here