Home Kuriozitete 10 divorcet më absurde në botë

10 divorcet më absurde në botë

977
1

Nga neveritja e gruas sepse gatuante vazhdimisht torta, tek lënia e burrit sepse nuk mbathte të brendshme, revista italiane “Chi” renditi rastet më absurde në botë për të kërkuar divorcin. Një burrë kërkoi divorcin nga e shoqja në Kinë, sepse ishte i lodhur nga tortat që ajo i përgatiste gjithmonë me dashuri. I quajtur Cheng Yu, ai deklaroi në gjykatë se të gjithë ëmbëlsirat, në fillim i kishin pëlqyer shumë, por më vonë ato i ishin neveritur, së bashku me njeriun që i gatuante për të. Ndërsa një e sapomartuar italiane vendosi të linte bashkëshortin e saj menjëherë pas dasmës, pasi zbuloi “surprizën” që ai i kishte bërë, marrjen e nënës së tij me vete gjatë muajit të mjaltit.Por ka edhe kështu: Pasi një grua në Kajro nuk i ishte përgjigjur burrit në telefon pas një zënke, ai i kërkoi divorcin me mesazh. Pas tre mesazheve, ata u quajtën të divorcuar nga gjykata. Në bazë të ligjit islamik, nëse një burrë përsërit tre herë se dëshiron të ndahet, atëherë është i divorcuar. Po këtë e kishit dëgjuar? Nuk është diçka e rrallë që të pasurit të lidhen me vajza të reja, por Kristin Georgi, katër herë më e re se bashkëshorti i saj, nuk mundi të përballte ritmin e 88-vjeçarit, që duhet të udhëtonte me avionin e tij privat për çështje biznesi gjatë të gjithë kohës. Ndërsa në Rumani ka ndodhur kjo: Një 24-vjeçare rumune kërkoi divorcin nga bashkëshorti i saj pas një viti martese, pasi burri nuk mbante të brendshme. Në fillim, ky fakt nuk përbënte problem për vajzën, por problemet lindën kur gratë e tjera, pasi mësuan sekretin e burrit, e shihnin ndryshe në fshatin ku ata jetonin.

1. Gatuante shumë torta, Kinë
Një burrë kërkoi divorcin nga e shoqja në Kinë, sepse ishte i lodhur nga tortat që ajo i përgatiste gjithmonë me dashuri. I quajtur Cheng Yu, ai deklaroi në gjykatë se të gjithë ëmbëlsirat, në fillim i kishin pëlqyer shumë, por më vonë ato i ishin neveritur, së bashku me njeriun që i gatuante për të.

2. Ndahen sepse morri vjehrën në muaj mjalti, Itali
Një e sapomartuar italiane vendosi të linte bashkëshortin e saj menjëherë pas dasmës, pasi zbuloi “surprizën” që ai i kishte bërë, marrjen e nënës së tij me vete gjatë muajit të mjaltit.

3. Divorc nëpërmjet sms, Egjipt
Pasi një grua në Kajro nuk i ishte përgjigjur burrit në telefon pas një zënke, ai i kërkoi divorcin me mesazh. Pas tre mesazheve, ata u quajtën të divorcuar nga gjykata. Në bazë të ligjit islamik, nëse një burrë përsërit tre herë se dëshiron të ndahet, atëherë është i divorcuar.

4. 22-vjeçarja nuk përballon ritmet e 88-vjeçarit, SHBA
Nuk është diçka e rrallë që të pasurit të lidhen me vajza të reja, por Kristin Georgi, katër herë më e re se bashkëshorti i saj, nuk mundi të përballte ritmin e 88-vjeçarit, që duhet të udhëtonte me avionin e tij privat për çështje biznesi gjatë të gjithë kohës.

5. Burri nuk mbante të brendshme, Rumani
Një 24-vjeçare rumune kërkoi divorcin nga bashkëshorti i saj pas një viti martese, pasi burri nuk mbante të brendshme. Në fillim, ky fakt nuk përbënte problem për vajzën, por problemet lindën kur gratë e tjera, pasi mësuan sekretin e burrit, e shihnin ndryshe në fshatin ku ata jetonin.

6. Kryente nevojat në tenxhere, Nigeri
Një grua nigeriane kërkoi ndarjen nga burri i saj, pasi ky i fundit, një pijanec, kryente vazhdimisht nevojat e tij personale në tiganë, tenxhere dhe piata. Sipas saj, nuk i krijonte problem pija, por fakti që ishte ajo njeriu që duhet të lante enët.

7. Humb gruan në poker, Rusi
Andrei Karpov, një banor i qytetit të Murmanskut në Rusi, kur humbi të gjithë paratë në poker, i ofroi lojtarëve të tjerë gruan, të cilën e humbi gjithashtu. Kundërshtari kërkoi çmimin e tij, por gruaja refuzoi të plotësonte detyrimet e bastit të humbur. Kështu, ajo i kërkoi divorcin burrit, pavarësisht lutjeve të tij për t’a nxjerrë nga boxhet.

8. Gruaja shumë e dhënë pas seksit, Gjermani
Një burrë me origjinë turke, banues në Gjermani, u bë gazi i gjykatës kur argumentoi kërkesën e tij për divorc me faktin që gruaja kërkonte vazhdimisht të provonte gjëra të reja në shtrat dhe e detyronte të kryenin seks çdo ditë. Përpara se të ndaheshin, ai u arratis nga shtëpia, për të gjetur pak paqe.

9. Zbulon tradhtinë në playstation, SHBA
Një ushtar amerikan zbuloi tradhtinë e gruas pasi erdhi nga Iraku, pas një loje në playstation. Ai pa se midis emrave të familjarëve, në tabelën e atyre që kishin arritur më shumë pikë në lojë, ishte edhe emri i një burri të panjohur. Për çudi, ai luante vetëm gjatë darkave.

10. Divorc dhe rimartesë pas 57-vitesh, Britani
Dy të moshuar, Leslie dhe Elsie, u martuan në vitin 1941, por u ndanë pas 13 vitesh bashkë, pasi grindeshin shpesh. Pranë 90-vjetorit, ata vendosën të martoheshin në muajt e parë të këtij viti. Të rikthyer bashkë pas 57-vjetësh, të dashuruarit pretendojnë se janë shumë më të qetë e të lidhur tani se sa në martesën e tyre të parë.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here