Home Foto World Trade Center Prishtina

World Trade Center Prishtina

752
0

Një tjetër qendrër Botrore e Tregtisë po ndërtohet në Prishtinë , pranë Kompleksit ENK . World Trade Center Prishtinë , është zhvilluar nga studio arkitekturore Puka Dizajn dhe financohet nga Dukagjini Group.Është më shumë se një ndërtesë apo një organizatë. Kjo qëndër bashkon biznesin dhe agjenci të përfshira në tregtinë ndërkombëtare, ofron shërbime thelbësore të tregtisë dhe stimulon ekonominë e rajonit ku shërben. Një WTC vë të gjitha shërbimet që lidhen me tregtinë globale nën një çati.Qëllimi i Qendrës Botërore të Tregtisë është që të ketë informacion në dispozicion të bizneseve në një kohë dhe në mënyrë të koordinuar. Eksportimi për kompanitë rritet për shkak të aksesit të menjëhershme për ekspertizë të vlefshme dhe energji të krijuar nga një vend me aktivitetit të tregtisë ndërkombëtare.
[portfolio_slideshow id=10918]

Previous article“Zogu i Tunes” kushton miliona
Next articlePrintimi 3D: Pjeset metalike qe do prodhohen per hapsiren

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here