Home Foto Nje vizite ne shtepine e John Travolta

Nje vizite ne shtepine e John Travolta

2753
0

Po, ata janë aeroplanë te vërtetë . Kur të jeni te ftuar në një parti në rezidencën Travolta , ju lutem të lejoni dy orë për sigurinë . vendosni të gjitha gjërat tuaja në skanues x -ray. Hiq të gjitha laptopët dhe telefonat celular nga canta tuaj. Të gjitha lëngjeve duhet të jetë 3 ose ose më pak dhe në një qese plastike të miratuar. Nëse doni një Coke, kikirikë , apo një qese me patate të skuqura , do të paguani $ 3.

[portfolio_slideshow id=18979]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here