HYRJE Foto Sheshi Skenderbej, pamje mahnitese naten

Sheshi Skenderbej, pamje mahnitese naten

0
960

Bashkia e Tiranës do të hapë për qytetarët sheshin “Skënderbej” Të shtunën në mbrëmje. Sheshi do të jetë tërësisht në dispozicion vetëm të këmbësorëve. E ndërsa mjeshtrit që janë marrë me ndërtimin e tij po i japin dorën e fundit edhe detajeve më të vogla për të qenë gjithçka gati, dje në mbrëmje janë testuar edhe shatërvanët e shumtë, si dhe ndriçimi i godinave rreth e qark sheshit dhe të vet sheshit.

Përgjigju

Please enter your comment!
Please enter your name here