Home Shkence Eksperimenti

Eksperimenti

765
0

Nje grup shkencetaresh vendosen 5 majmune ne nje kafaz dhe ne mes nje shkalle me banane ne maje…
eksperimenti
Eksperimentet e Harry Harlow dhe bashkepunetoreve te tij ne laboratorin e Universitetit te Wsiconsin jane pershkruar ne librin Principet e Psikologjise se Pergjithshme. (1980 John Wiley and Sons)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here