Tuesday, August 16, 2022
Home Tags Eksperimenti

Tag: Eksperimenti

Eksperimenti

0
Nje grup shkencetaresh vendosen 5 majmune ne nje kafaz dhe ne mes nje shkalle me banane ne maje... Eksperimentet e Harry Harlow dhe bashkepunetoreve te...