Home Politike Tiranë, përfundon numërimi në njësinë 1 dhe 10

Tiranë, përfundon numërimi në njësinë 1 dhe 10

658
1

Përfundon numërimi në KZAZ-në 54 në njësinë 10 dhe në KZAZ nr 49 që përfshin Njësinë Bashkiake nr 1. Në njësinë 1, kandidati i “Aleancës për të Ardhmen”, Edi Rama ka kryesuar me 510 vota ndaj kandidatit të “Aleancës për Qytetarin”, Lulzim Basha.

Kështu në këtë njësi bashkiake kandidati i PS-së Rama ka fituar 9706 vota kurse kandidati i “Aleancës për Qytetarin”, Lulzim Basha, 9196 vota.

Ndëkohë në KZAZ-në 54 në njësinë 10 kandidati I djathtë Lulzim Basha kryeson me 499 vota kundrejt rivalit të tij Edi Rama.

Kështu kandidati i “aleancës për qytatarin” Basha në këtë njësi bashkiake ka marrë 5880 vota ndërsa kandidati i “aleancës për të ardhmen” Rama ka marrë 5381 vota.

 

1 COMMENT

  1. Nuk do të më vie keq per situaten e rënd ekonomike që po mbretron, nese mbretron edhe në të ardhmen po që se Tiran zgjedh perseri antikombtarin Edi Ramen…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here