Home Politike Vizita e deputetëve/ Kina e prirur të mbështesë Shqipërinë

Vizita e deputetëve/ Kina e prirur të mbështesë Shqipërinë

7073
0

Një grup deputetësh shqiptarë po zhvillojnë një vizitë në Kinë, me fokus rritjen dhe forcimin e bashkëpunimit.

“Kënaqësi e veçantë gjatë takimit me NënKryetarin e Komitetit Qendror të Asamblesë Popullore të Kinës z.Ji Bingxuan dhe zv. ministrin e departamentit të marrëdhenieve me jashtë të PKK, z. Li Jun, të dëgjoja se për ta lidhja me popullin tonë vlerësohet si marrëdhënie zemre dhe janë të prirur të mbështesin Shqipërinë përmes investimeve ekonomike, veçanërisht në bujqësi e teknologji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here