Wednesday, May 31, 2023
Home Tags Bashkepunim

Tag: bashkepunim

Vizita e deputetëve/ Kina e prirur të mbështesë Shqipërinë

0
Një grup deputetësh shqiptarë po zhvillojnë një vizitë në Kinë, me fokus rritjen dhe forcimin e bashkëpunimit. “Kënaqësi e veçantë gjatë takimit me NënKryetarin e...