Home Shkence NASA zbulon nje drite misterioze ne planetin Mars

NASA zbulon nje drite misterioze ne planetin Mars

930
0

Nje kamera e NASA ka kapur nje drite qe mendohet te jete  nga nje qenie inteligjente. Fotot e marra ne daten 2 Prill dhe 3 Prill nga kamera e mjetit Couriosity rover kane ardhur miliona kilometra, nga Marsi ne Loboratorin Avioneve Reaktive, ne Pasadena , Calif. Sipas NASA, nje njolle e ndritshme shfaqet ne “syrin” e djthte te robotit por nje sekonde me vone ajo nuk u shfaq me ne syrin e majte te robotit. Nje mundesi eshte qe drita vjen nga nje shkemb. Kjo perkon dhe me drejtimin e drites se diellit ne ate moment. Nje mundesi tjeter eshte reflektimi i drites se diellit ne nje nga vrimat e robotit drejt e tek kamera, gje qe ka ndodhur edhe me pare, tha agjensia.

[portfolio_slideshow id=14227]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here