Home Sociale Ministria e Arsimit ndalon studimin ne 2 fakultete njekohesisht

Ministria e Arsimit ndalon studimin ne 2 fakultete njekohesisht

511
0

Ministria-e-ArsimitStudentët shqiptarë nuk mund të ndjekin më në të njëjtin hark kohorë dy fakultete, qoftë njëri prej tyre dhe part-time.

Në udhëzim thuhet se “kandidatët e shpallur fitues në programet e studimit me kohë të plotë, nuk mund të regjistrohen për të ndjekur njëkohësisht studimet edhe në sistemin me kohë të pjesshme”.

Shpallja e listave zyrtare të fituesve nga Agjencia Kombëtare e Provimeve, si dhe vendosja e numrit unik të regjistrimit do të shërbejë edhe për identifikimin e këtyre rasteve.
Ndërkohë procesi i plotësimit online të formularit A3, do të vijojë edhe gjatë ditës së nesërme.

Previous articleRama vizite zyrtare ne Shkup. PDSH e revoltuar per mos zbukurimin e qytetit
Next articleOpozita politike është edhe çështje numrash…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here