Home Sociale Klientet e restorantit reagojne pas abuzimit me nje femije autik

Klientet e restorantit reagojne pas abuzimit me nje femije autik

671
0

eksperimentiNë këtë eksperiment social, do shohim se si njerëzit reagojnë kur një klient i zemëruar ne restorant fillon ti bertase një fëmije me autizem dhe familjes se tij. Shkëmbimi i zemëruar fillon pasi djali autik fillon duke shkuar përreth restorantit dhe fillon të marre ushqimet e nje te huaji. Ky shpejt zemëron një njeri, i cili i bertet femijes dhe i kerkon familjes te largohet nga restoranti. Por pak e dinë se fëmija, familja e tij dhe njeriu i zemëruar që shkon jashtë me to janë të gjithë aktorë.

Video është një segment nga një shfaqje televizive e quajtur “Çfarë do të bëni?” që krijon situata të ndryshme sociale për të parë se si personi mesatar reagon ndaj padrejtësisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here