Home Kulture Karroca e re e Mbretereshes se Anglise

Karroca e re e Mbretereshes se Anglise

770
0

Mbreteresha e Anglise shkon drejt Pallatit Westminister, me karrocen e re Diamond Jubilee State. Kjo karroce u ndertua nga Mr Frecklington dhe eshte karroca e dyte mbreterore e ndertuar gjate nje shekulli. Ajo perfshin nje ndenjese 360 grade, e cila i lejon Mbretereshes nje shikim te gjere, pjese hidraulike te lyera ne flori dhe ne brendesi muze me vepra arti.
[portfolio_slideshow id=15026]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here