Home Aktualitet Gjobat e makinave mund te kontrollohen online

Gjobat e makinave mund te kontrollohen online

13717
8

Në doni të mësoni nëse automjeti juaj ka gjoba, tashmë mund ta mësoni vetëm me një klikim në faqen zyrtare të Policisë së Shtetit në internet.
Ministria e Brendshme ka mundësuar aplikimin e një linku në faqen zyrtare në internet, ku duke shënuar targën dhe numrin e shasisë së mjetit që disponon mund të mësosh nëse ke gjoba.

Për shkuar te linku, mund të futeni ne faqja e ministrisë së brendshme ëëë.moi.gov.al, dhe aty të hyni ne linku I Policisë së Shtetit dhe duke ndjekur faqen e parë mund të klikoni në linkun në të djathtë të ekranit tuaj ku thuhet “Kontroll për kundravajtjet rrugore”,

Ose, të futeni direkt në faqen e Policisë së Shtetit në adresën www.asp.gov.al, dhe këtu sërish në të djathtën e ekranit të klikoni në linkun “Kontroll për kundravajtjet rrugore”.

Kliko ketu

Në këtë link duhet të plotësoni me të dhënat e mjetit tuaj vendin ku shënohet tara dhe vendin ku shënohet numri i shasisë.
Më pas me një kërkim të thjeshtë mund të mësoni nëse keni 0 gjoba pra jeni në rregull dhe nuk jeni ndëshkuar për konsumuar shkelje të kodit rrugor.

Në të kundërt do ju dalë numri i gjobave që keni marrë, vlera e tyre pa kamatë vonesë dhe nenet e shkeljeve të kodit rrugor.
Duke kontrolluar në këtë formë qytetarët i kursejnë vetes kohën dhe problemet që mund t’I shkaktohen nga ndalimi në rrugë prej shërbimeve të policisë rrugore, të cilët nëse konstatojnë se personi që posedon lejen e qarkullimit përkatëse është debitor në shlyrjen e gjoba, i bllokojnë atij lejen e qarkullimit deri në shlyerjen e detyrimeve.

8 COMMENTS

  1. o hallall gjobat o vlla….. po q,te shikoje perpara ktheheshe per te marre makinen dhe se gjeje fare disa her kam menduar se ma kishin vjedh….. dhe pastaj do paguaje taksin 1 gjoben 2 diten e punes 3 parkingun e policis 4 dhe karrotrecat e tropojanve 5 leni pordhet se trafiku eshte normalizuar shume tani, por ju edhe punet po shkojn mire jeni te predispozuar ti nxini…………..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here