Home Big brother Çunat fusin ne sherr 2 bjondet, fillon xhelozia mes tyre

Çunat fusin ne sherr 2 bjondet, fillon xhelozia mes tyre

1026
0

Donjeta dhe Fotini prej fillimit të spektaklit kishin krijuar një marrëdhënie mjaft të mirë me njëra-tjetrën.

Ato kanë pasur edhe përplasjet e para mes njëra-tjetrës për sjelljen që duhet të kenë me djemtë.

Ato kanë pikëpamjet e tyre për sjelljen e tyre me djemtë. Fotini përpiqet që t’i sqarojë se mund të bisedojë me t gjithë djemtë, ndërsa Donjeta mendon se duhet të forcojë lidhjen më tepër me njërin prej tyre.

E kur Fotinia përmend emrin e Danjelit, me të cilin kishte biseduar më herët Donjeta nevrikoset ndërpret bisedën dhe largohet, shkruan Express. Më pas Fotini i kërkon Donjetës që të flasë me më shumë kujdes dhe se me mënyrën se si është sjellë me të i ka çuar marrëdhënien e tyre në zero.

Donjeta i bërtet përse shoqërohet me të gjithë, duke iu referua faktit se ajo ka puthur me dorë Ervinin ndërkohë që e kishte qejf Damiani, Fotini i thotë se ajo nuk mund ta kontrollojë se çfarë bën.

Por Fotinia mendon se ky reagim i Donjetës vjen se është xheloze për Danjelin. Fotini e lidh këtë dyshim me përpjekjet e Donjetës për të ndërprerë bisedat mes saj dhe Danjelin.

“Ti mendon se unë xhelozoj”, shprehet Donjeta. Ndërkohë që Fotina i përgjigjet se nga mënyra se si e ka ndërprerë ashtu duket.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here