Home Sociale Abonete e linjave urbane. Bashkia Tirane njofton ndryshimet

Abonete e linjave urbane. Bashkia Tirane njofton ndryshimet

713
0

Bashkia e Tiranës lëshoi një njoftim mbi abonetë e urbanëve në kryeqytet, duke bërë të ditur se ato do të kenë elementë shtesë sigurie.

“Me qëllim shmangien e informalitetit, keqmenaxhimit të shpërndarjes dhe përdorimit, si dhe për të rritur elementet e sigurisë, biletat e pajtimit mujor (abonetë) të përgjithshme dhe studenti, duhet të jenë të pajisura vetëm me një karton shoqërues si element shtesë sigurie PA PULLE. Formati i kartonit shoqërues të aboneve, mbart në kokën e saj logon e Bashkisë së Tiranës, si dhe mbishkrimin “Bashkia Tiranë” me germa kapitale. Në anën e djathtë, vertikalisht, shënohet me shkrim muaji dhe viti përkatës me numra natyrore. Në mes të kartonit shoqërues bashkëlidhet aboneja e prodhuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve. Në pjesën e mbrapme të kartonit shoqërues janë të listuara linjat qytetase të Bashkisë së Tiranës, ku është e vlefshme abonoja”, thuhet në njoftim.

Bashkia i njofton qytetarët të bëjnë kujdesë në blerjen e abonesë. “Njoftojmë qytetarët se çdo njoftim tjetër apo prezantim i kartelave të pajtimit mujor (abone) jashtë këtij standardi, që mund të jetë vendosur si njoftim në mjetet e transportit qytetës ose kioska, nuk korrespondon me formatin e miratuar nga Bashkia e Tiranës. Bashkia e Tiranës është duke marrë të gjitha masat e nevojshme, si dhe fton qytetarët që të pajisen normalisht me abone, duke mos i konsideruar këto njoftime”, mbyllet njoftimi i bashkisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here