Home ShowBiz 90 ditë burg për Lindsay Lohan

90 ditë burg për Lindsay Lohan

761
0
Ka shpërthyer në lot, ndërsa gjykatësit lexuan vendimin kundër saj. Gati nuk i besonte veshëve. Lindsay Lohan është denuar nga Gjykata ne Kaliforni me 90 dite burg. Motivi, sepse nuk respektoi periudhen e riedukimit pas nje dënimi të meparshem dhënë për drejtimin e makinës në gjendje të dehur. Aktorja amerikane 24 vjecare do te duhet te ndjeke per tre muaj edhe nje program rihabilitimi nga alkooli dhe droga.
Perpara se te jepe vendimi, Lohan iu lut gjykateses Revel qe te kishte meshire, duke i garantuar se po ndiqte me rigorizitet programin e rekuperimit nga alkooli. “Per mua nuk eshte aspak nje shaka. Ketu eshte ne loje jeta dhe karrriera ime”-tha Lohan. Por pavaresisht fjaleve te aktores me lot ne sy, gjykata vendosi ta denoje me 90 dite burg sepse aktorja nuk ishte paraqitur rregullisht ne seancat gjyqësore.

Ka shpërthyer në lot, ndërsa gjykatësit lexuan vendimin kundër saj. Gati nuk i besonte veshëve. Lindsay Lohan është denuar nga Gjykata ne Kaliforni me 90 dite burg. Motivi, sepse nuk respektoi periudhen e riedukimit pas nje dënimi të meparshem dhënë për drejtimin e makinës në gjendje të dehur. Aktorja amerikane 24 vjecare do te duhet te ndjeke per tre muaj edhe nje program rihabilitimi nga alkooli dhe droga.
Perpara se te jepe vendimi, Lohan iu lut gjykateses Revel qe te kishte meshire, duke i garantuar se po ndiqte me rigorizitet programin e rekuperimit nga alkooli. “Per mua nuk eshte aspak nje shaka. Ketu eshte ne loje jeta dhe karrriera ime”-tha Lohan. Por pavaresisht fjaleve te aktores me lot ne sy, gjykata vendosi ta denoje me 90 dite burg sepse aktorja nuk ishte paraqitur rregullisht ne seancat gjyqësore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here