Home Sociale 85 vjeç në gjykatë për divorc

85 vjeç në gjykatë për divorc

752
0

Një martesë mbi 20 vjeçare cilësohet nga të gjithë si një martesë e suksesshme, por nuk mund të themi kështu për një çift të moshë 80 vjeçare ku bashkëshortja ka kërkuar në Gjykatën e Tiranës divorcin nga burri i saj 85 vjeçar. Këtë histori të veçant dhe pse jo deri tani unike në organin gjykues të kryeqytetit e tregon në mikrofonin e Ora News zëdhënësja e gjykatës Bujana Tonçica. Ndër të tjera ajo shpjegon edhe shkaqet e mbërritjes në dyer të këtij organi të 794 kërkesave për zgjidhje martese. Sipas Tonçicës, përveç gjendjes ekonomike, kohet e fundit divorcet kanë ardhur edhe si pasojë e përdorimit të gjerë të rrejtet social të facebook.
Ajo shpjegon se ka divorce në një cift kur partneri është i huaj, por kërkesa për zgjidhje martese bëhet në këtë gjykatë vetëm kur bashkëshortja ose bashkëshorti me shtetësi të huaj janë rezidentë në Shqipëri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here