Home Bukuria 4 hapa për kacurrela me shumë shkëlqim

4 hapa për kacurrela me shumë shkëlqim

801
0

curly-hair-extensionsDihet që floku i drejtë ka më shumë shkëlqim dhe gjallëri, por ekzistojnë disa truke që e bëjnë edhe flokun e dredhur t’i posedojë këto cilësi:

1. Edhe pse mendohet që larja shumë e shpeshtë e flokëve e thanë rrënjën, përdorja e mjeteve të përshtatshme gjithsesi e eviton këtë.

2. Nëse përdorni ndonjë artikull që përmban më shumë vaj, kjo s’do të thotë se floku juaj do të yndyrësohet më shumë. Zgjidhni preparate që përmbajnë silikone apo vajra natyrale, të cilat ndikojnë në rrënjë dhe e ushqejnë folikulën e flokut.

3. Kur i lani flokët, kujdesuni që shpërlarjen e shamposë në fund ta bëni me ujë sa më të vakët. Shpërlarja nuk duhet të zgjasë më shumë se disa sekonda.

4. Një herë në javë ose të paktën një herë në muaj, trajtojeni flokun tuaj me ndonjë maskë ushqyese.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here