Home Teknologji Whatsapp azhornon aplikacionin, nuk mund ti injoroni me mesazhet

Whatsapp azhornon aplikacionin, nuk mund ti injoroni me mesazhet

793
0

Whatsapp
Nga sot do të jetë e vështirë për të shmangur mesazhet e WhatsApp, ose të paktën te pretendoni se ju nuk i keni parë ato.
Nga sot, aplikacioni i Facebook do të shfaq dy ticks blu në këndin e poshtëm të djathtë të një mesazhi të veçantë për të treguar se ajo është lexuar.
Dhe duke klikuar mbi mesazhin do t’ju tregojë kohën e saktë qe marresi e hapi dhe e lexoi ate.
Azhornimi i aplikacionit është në dispozicion në të gjitha platformat mobile.
Prej tani, nqs tick eshte vetëm gri do të thotëthe mesazhi është dërguar, nqs tick eshte i dyfishtë gri do të thotë se është dorëzuar, dhe dy ticks blu do të thotë se ka qenë e lexuar
Ne nje bisede ne grup, tick blu do te shfaqet vetem nese e lexojne te gjithe mesazhin. Per ta pare se kush e ka lexuar dhe ne cfare ore mjafton te klikosh mbi mesazh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here