Home Auto Toyota e re sportive, koha e ndryshimit

Toyota e re sportive, koha e ndryshimit

827
0

Koha e ndryshimit, hulumtim dhe krijim. A është koha për të përcaktuar se cilat janë elementet që e bëjnë një makinë hibrid sportiv? Toyota tregoi vlerat e saj me këtë model sportiv.

Tani, Toyota ka bërë të njëjtën me Toyota Prius G-Sports Concept . Mbulimi i rrotave te pasme ka gjasa të përmirësojë aerodinamiken dhe fsheh vegla teknike për rimëkëmbjen e energjisë së frenimit. Por estetikisht e dënueshme dhe gjithashtu na kujtojnë modele retro-futurizëm dhee hibride prototip të mëparshme gjatë kësaj dekade.

Ndërsa në qoftë se nuk ishin të mjaftueshme, kit trup, veçanërisht para e re, shkatërron elegancën standarde të Prius. Me një konsum ajri qesharak në individualitet dhe disa ovale të përhershme estetikisht shëmtuar. Koncesion vetëm është për të brendshëm tuaj, duke kombinuar zezë, piano e zezë dhe të kuqe. Këto pjesë të frymëzojnë dhe do të  jenë në dispozicion në shitësve në Japoni, si një opsion për konsumatorët e Prius.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here