Thursday, August 18, 2022
Home Tags Osteoporoza

Tag: osteoporoza

Osteoporoza, një sëmundje e heshtur. Shkaqet dhe trajtimi

0
Dr.Artan Bano, kirurg ortoped në Spitalin Hygeia Tiranë, flet për shkaqet e osteoporozës dhe se si trajtohet; gjithashtu si të zvogëloni faktorët e riskut...

Si të kurojmë sëmundjen e kockave, osteoporozën, sëmundjen e kyçeve dhe...

4
Sëmundja e osteoporozës, ose dëmtimi i kockave, nuk është ende e njohur si duhet në vendin tonë. Ndërkohë që përveç kësaj, mungon informacioni për...