Home Teknologji Facebook ndryshon butonin “Like”

Facebook ndryshon butonin “Like”

585
0

Të gjithë mund t’i shihni dhe mund t’i përdorni tashmë. “Facebook” ka bërë ndryshime të rëndësishme dhe që prej ditës së mërkurë butoni “Like”, ka ndryshuar, duke u pasuruar edhe me 5 ikona emocionesh.

Ky ndryshim është lehtësisht i përdorshëm, mjafton të çoni kursorin mbi butonin “Like” dhe do ju shfaqen edhe 5 ikonat e reja.

Për ndryshime në butonin “Like” në “Facebook” është folur prej shumë kohës, por diskutimet më të mëdha ishin ato për shtimin edhe të ikonës “Dislike”,  por duket se aktualisht, ekpertët e rrjetiti social nuk e kanë parë të arsyeshme të shtojnë në këtë moment.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here