Home Shendetesi Studimi: Mjekët refuzojnë kimioterapinë për veten e tyre!

Studimi: Mjekët refuzojnë kimioterapinë për veten e tyre!

1220
0

kimioterapiaKimioAnketimet dhe sondazhet vazhdojnë të tregojnë se 3 në 4 mjekë dhe shkencëtarë, refuzojnë kimioterapinë për veten, të afërmit dhe miqtë e tyre, për shkak të efekteve shkatërruese në gjithë trupin, të sistemit imunitar dhe për shkak të kursit jashtëzakonisht të ulët të suksesit. Vetëm 2-4% e kancereve reagojnë nga kimioterapia ose provohet se zgjatin jetën dhe kura është paralelizuar në të gjitha nivelet për cdo lloj kanceri.
Sondazhet u kryen nga shkencëtarë të njohur të McGill Cancer Center, 118 mjekë ekspert për kancerin. Kërkuan nga mjekët të imagjinonin sikur vuanin nga kanceri dhe të zgjedhnin mes 6 trajtimeve të ndryshme eksperimentale. Mjekët, jo vetëm refuzuan opsionet kimike, por thanë se nuk do të lejonin as të afërmit e tyre të kalonin nëpër këtë proces. Logjikë e thjesht për të kuptuar se kimikatet në një trup të dobësuar janë vdekjeprurëse.
Këto hetime kanë një efekt të thellë në opinionin publik për kimioterapinë, në shumicën e shoqërive perëndimore, veçanërisht në SHBA ku përdoret kjo metodë më shumë se çdo komb në botë. Mungesa e besimit mes mjekëve, ndikon ndjeshëm tek pacientët në mënyrë të konsiderueshme dhe kalimi në mjekimet natyrore është duke u rritur me një ritëm të ngjashëm, si në fillimet e viteve 1900, para ngritjes së metodave bashkëkohore të mjekësisë, farmacisë dhe rrezatimit. Por sëmundja nuk është njëdimensionale. Një nivel i rritur i toksicitetit është gjëja e fundit që ka nevojë çdo njeri për të luftuar kundër infeksioneve, sëmundjeve dhe pneumonisë. Çrregullimet autoimune shkaktohen kryesisht kur njerëzit marrin kimikate nga ushqimi, uji i pijshëm, vaksina të ndotura me kimikate, sheqerna artificiale dhe ndotja e mjedisit. Kimioterapia e mbush trupin me toksina dhe mjekët e dinë atë, por për shkak se FDA pengon paligjësisht mjekët të rekomandojnë vitaminat, suplemente ose hypertrophy, vazhdon të rekomandohet kimioterapia.
Mënyra për të mposhtur kancerin është çhelmimi i trupit dhe forcimi i sistemit imunitar, pa u shkatërruar më tepër nga përdorimi i kimikateve në përpjekjen për të shëruar një organ ose për të hequr një tumor. Për shembull, nëse dikush në moshë të madhe plagosej në gisht, do duhej të zhytej çdo ditë në një banjë me ujë të ftohtë, duke pritur për t’u shëruar gishti? Mjekët e dinë se sa absurde është ideologjia e kimioterapisë, por kur një shoqëri mbështet shumicën e trajtimit në kujdes kronik, atëherë mjekët detyrohen të heshtin ose të ndryshojnë profesion.
Lexoni … dhe se çfarë ndodh me këdo që guxon për të trajtuar pacientët me kancer të përparuar pa kimikate (Ferri i Fleury Merogis dhe Dr Ryke Hamer).
Kimioterapia shfaq pak suksese në tumoret e përbashkët masivë që ndodhen në mushkëri, në zorrën e trashë dhe gjoks, sipas dokumentimit në dhjetëvjecarin e fundit, por me njëfarë mënyre mjekët vazhdojnë të promovojnë kiminë, në një përpjekje për t’i eliminuar këto nga ato zona të trupit. Ata gjithmonë do të bëjnë çfarë t’u urdhëroj industria farmaceutike (pasi ajo paguan dhe janë shuma të mëdha) dhe qarqet mistike ku bëjnë pjesë. Sa idiot ose qëllimisht absurd është fakti se, pavarësisht se 75 % i specialistëve-që dinë-refuzojnë kimioterapinë për veten dhe të afërmit e tyre, por e rekomandojnë atë për 75 % të pacientëve të tyre?
Në rastin më të mirë, kimioterapia duhet të konsiderohet si një alternativë ekstreme në fazat pashpresë të sëmundjes, por për më shumë se 70 vjet mjekësia allopatike ka shtrembëruar perceptimin e botës për mjekësinë e duhur, kështu që nëse dikush ka kancer dhe mjeku i thotë se çfarë duhet bërë, atëherë ju duhet të pyesni atë, nëse ai do të bënte të njëjtën gjë për miqtë e tij apo familjen e tij. Kjo ka aplikim për çdo mendim mjekësor. Dëmi nga kimikatet është më i madh sesa mund të mendojmë dhe ka efekte negative mbi materialin gjenetik për gjeneratat e ardhshme.
Graviola – Shfarosës i kancerit. Kjo bimë e mrekullueshme është një luftëtare kanceri që i bindet Ligjit bazë të jetës, i cili është: MOS DEMTO. Njerëzit e qyteteve nuk kishin dëgjuar pothuajse kurrë për atë, sepse ka kompani farmaceutike që jo vetëm nuk kanë interes nga kjo, por janë ato që kryejnë pothuajse të gjitha hulumtimet dhe eksperimentet, e më pas i varrosin ose i fshehin!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here