Tuesday, August 16, 2022
Home Tags Kimioterapia

Tag: kimioterapia

Studimi: Mjekët refuzojnë kimioterapinë për veten e tyre!

0
KimioAnketimet dhe sondazhet vazhdojnë të tregojnë se 3 në 4 mjekë dhe shkencëtarë, refuzojnë kimioterapinë për veten, të afërmit dhe miqtë e tyre, për...