HYRJE Teknologji Reklamimi ne celularin Android po pushton tregun shume shpejt

Reklamimi ne celularin Android po pushton tregun shume shpejt

0
130

Nje raport i ri nga Millennial Media, (gusht 2010 Mobile Mix), tregon se pajisjet Android jane duke pare nje periudhe te arte ne kerkesat e reklamave. Te dhenat jane bazuar ne nje vleresim te rrjetit te reklamave Millennial qe arrin 63 milione perdoruesve mobil Web ne Amerike – rreth 81 per qind te popullsise.

Qe nga fillimi i vitit, kerkesa e reklamimit Android ka pare nje rritje 996 per qind. Kjo eshte e mire per 26 perqind te aksioneve Millennial’s smartphone OS ne rrjetin e tyre. Apple ende udheheq rrugen, me nje pjese prej 29 per qind te aksioneve.

Android eshte ende duke u afruar me Apple IOS, por dallimi eshte duke u ngushtuar shume shpejt. Pajisjet me Android jane shumezuar dhe ku ka sy (dhe gishta per te klikuar) dollare reklamash priren ta ndjekin.

Përgjigju

Please enter your comment!
Please enter your name here