Home Teknologji Google prezanton shkurtuesin e saj te URL

Google prezanton shkurtuesin e saj te URL

1544
0

Goo.gl, URL Shortener Google nisur dhjetorin e kaluar, është tani në dispozicion të publikut dhe mund të përdoret për ndonjë lidhje në Web. Google i kushton shume rendësi stabilitetit (afër (100% uptime që nga nisja), sigurisë (Google ka shtuar zbulimin automatik spam, i njëjti filtrim në dispozicion në Gmail dhe të Speed.

Nga blog post: Ka shumë shorteners me karakteristika të mëdha, kështu që disa njerëz mund të pyesin veten nëse bota me të vërtetë ka nevojë për një tjetër. Siç kemi thënë vitin e kaluar, ne kemi ndërtuar goo.gl me një fokus në cilësinë. Me goo.gl, çdo herë që të shkurtojë një URL, ju e dini se do të punojë, ai do të punojë shpejt dhe do të vazhdojë të punojë. Edhe ju e dini se kur ju të klikoni një URL goo.gl shkurtuar, ju jeni të mbrojtur kundër malware, spam phishing dhe duke përdorur të njëjtën teknologji industriale udhëheqëse ne i përdorim në kërkim dhe produkte të tjera.

Ndoshta veçoria më interesante është e ndërtuar në statistikat. Nëse përdoruesit logohen ne  llogarinë e tyre të Google, ata do të shohin një listë të URL qe ata kanë shkurtuar në të kaluarën. Kliko “detaje” dhe ju do të gjeni publike, në kohë reale analytics, me kalimin e kohës trafiku, referrers të lartë dhe profilet e vizitoreve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here