Home Teknologji Strategjite e postimit ne Facebook

Strategjite e postimit ne Facebook

733
0

Kur është dita më e mirë për të postuar në Facebook? Po në lidhje me kohën më të mirë të ditës? Kompania Social e menaxhimit të mediave Vitrue publikoi të dhënat i cili zbulon disa strategji interesante dhe praktika në bazë të të dhënave të vlerësuara nga fansat e menaxhuar përmes platformës RSM të kompanisë.

Informacionet kryesore nga raporti përfshijnë:

– Tipet e postimeve me efektive: Përtej të gjitha llojeve te reklamimeve, postimet e imazhit janë më të suksesshmet, e matur nga përgjigjet e fansave duke bere like dhe share, sesa video ose text

– Efikasiteti i postimeve nga dita e javës: efektiviteti ndryshon shumë nga industria vertikale, por kur të gjitha të dhënat e fansave shihen ne total, postimet e dites se premte gjenerojnë një angazhim më te madh, ndërsa e shtuna dhe e diela kanë angazhim më pak.

– Efikasiteti i postimeve nga Koha e ditës: Një tregues i qartë i ndryshueshmërisë në angazhim është dallimet në mes të gjithë të dhënave të vendosura dhe një vertikale të vetme. Postimet e bëra para mesditës marrin nje angazhim 65% më shumë se postimet e bëra pas mesditës në të gjithë fansat e shërbyer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here