Home Politike Rama në Twitter: U shemb edhe Kushtetuesja

Rama në Twitter: U shemb edhe Kushtetuesja

576
0

Kryesocialisti Edi Rama ka reaguar në faqen e tij në rrjetin social Twitter për vendimin e Gjykatës Kushtetuese për shembjen e Piramidës duke thënë se, “U shemb edhe Kushtetuesja dhe u ndërtua edhe maja e piramidës së drejtësisë së kapur!”

Partia Socialiste iu drejtua Gjykatës Kushtetuese, për të shfuqizuar vendimin e mazhorancës që synon shembjen e Piramidës për të ngritur aty Kompleksin e ri parlamentar, duke kërkuar pezullimin e vendimit. Avokati i Partisë Socialiste kërkoi rrëzimin e ligjit me argumentat e mungesës së faturës financiare dhe të përplasjes së kompetencave mes pushtetit vendor e Kuvendit, pasi vendimi për shembjen e Piramidës duhej të ishte marrë nga këshilli i rregullimit të territorit të bashkisë. Ndërkaq Gjykata Kushtetuese e rrëzoi pretendimin Partisë Socialiste duke thënë se nuk është i bazuar në ligj.

Por, që nga qyteti i Shkodrës në një takim me strukturat e partisë në këtë qytet, Rama ka komentuar gjatë librin e tij “Kurban”. Në fjalën e tij ai është shprehur se, “Ky libër ëshët e vërteta ime, libri duhet lexuar e jo të dëgjohen komentete. Ai është libër i së shkuarës por i përket edhe së ardhmes, pasi e shkuara është pasqyrë që vlen për të ardhmen”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here