Home Politike Presidenti Bamir Topi reagon, “vota është e fshehtë”

Presidenti Bamir Topi reagon, “vota është e fshehtë”

2595
1

Presidenti i Republikës, me anë të këshilltares së tij për mediat Mimoza Koçiu, në një deklarate per shtyp hedh poshtë spekulimet lidhur me votën e fshehtë të hedhur më 8 maj.

“Presidenti Bamir Topi, e ka ushtruar të drejtën e tij kushtetuese, siç do qytetar tjetër dhe se vota duhet të jetë e fshehtë, sic parashikohet nga kushtetuta, kodi penal” tha më tej ajo.

Në një konferencë për shtyp, Koçiu, apeloi që të gjithë drejtuesit partiak të lënë mënjanë çdo alibi dhe të kryejnë detyrat që ia detyron ligji dhe se presidenti refuzon të përfshihet në lojërat politike dhe në cilësinë e kryetarit të shtetit bën thirrje që situata e krijuar të gjejë sa më shpejt zhbllokim.

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here