Home ShowBiz Premtimi i “çmendur” i pornostares holandeze

Premtimi i “çmendur” i pornostares holandeze

1568
0
Tashmë tifozët holandezë, por jo vetëm, kanë një motiv më shumë për të mbështetur skuadrën e Bert Van Marvijk. Bobi Eden, një pornostare e famshme në Hollandë, ka premtuar një çmim special për të gjithë frendast e saj në rrjetin social Tuiter.
Dhe premtimet për striptizëm duken asgjë para kësaj. Eden ka premtuar se do të bëjë seks oral me të gjithë miqtë e saj në rrjet. Një ide e tillë duket se i ka bërë të çmenden tifozët, pasi numri i frendasve të pornostares ka shkuar në mbi 10 mijë në pak orë.
E megjithatë Bobi Eden ka menduar për të gjithë dhe për të vënë në jetë iniciativën, ka marrë për përforcim edhe disa mikesha të saj, Gabi Quinteros, Viki Vete dhe Miss Hibrid, duke krijuar një skuadër më vete. Tani nga të gjithë duhet thënë vetëm një fjalë: Forca Holanda!

Tashmë tifozët holandezë, por jo vetëm, kanë një motiv më shumë për të mbështetur skuadrën e Bert Van Marvijk. Bobi Eden, një pornostare e famshme në Hollandë, ka premtuar një çmim special për të gjithë frendast e saj në rrjetin social Tuiter.
Dhe premtimet për striptizëm duken asgjë para kësaj. Eden ka premtuar se do të bëjë seks oral me të gjithë miqtë e saj në rrjet. Një ide e tillë duket se i ka bërë të çmenden tifozët, pasi numri i frendasve të pornostares ka shkuar në mbi 10 mijë në pak orë.
E megjithatë Bobi Eden ka menduar për të gjithë dhe për të vënë në jetë iniciativën, ka marrë për përforcim edhe disa mikesha të saj, Gabi Quinteros, Viki Vete dhe Miss Hibrid, duke krijuar një skuadër më vete. Tani nga të gjithë duhet thënë vetëm një fjalë: Forca Holanda!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here