Home Politike Nishani:Urimi per Krishtlindje nuk ka pasur tendence.Ishte nje lapsus.

Nishani:Urimi per Krishtlindje nuk ka pasur tendence.Ishte nje lapsus.

595
0

nishaniTeksa ka kryer urimet zyrtare në institucionet fetare të vendit, Presidenti Bujar Nishani ka bërë një urim dhe për mediat.
“Dëshiroj të uroj më shumë paqe në shpirtrat tanë, më shumë qetësi në jetët tona”.

I pyetur mbi njoftimin zyrtar të Presidencës ku citohej Ringjallja dhe jo Lindja e Krishtit, kreu i shtetit tha se në këtë rast bëhet fjalë vetëm për një lapsus.
“Urimi nuk ka pasur tendencë, ka qenë në momentet e shkrimit një lapsus duke pasur parasysh në respekt të terminologjisë, ka qenë një lapsus, por në kontekst çdo fjalë dhe urimi është tërësisht i sinqertë dhe plot zemër për besimtarët”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here