Home Politike ‘’Komunikimin Javor’’, Rama i jep një lajm të mirë të gjithë shqiptarëve

‘’Komunikimin Javor’’, Rama i jep një lajm të mirë të gjithë shqiptarëve

1335
0

Ditën e sotme, kryeministri Edi Rama ka rikthyer “Komunikimin Javor” në facebook.

Kryeministri, në një komunikim drejt për drejt me të gjithë qytetarët, është shprehur se do të ulet çmimi i bileteve dhe do të hapet aeroporti i Vlorë dhe i Sarandë.

“Një tjetër gjë interesante janë fluturimet që arritën në 116 gjatë verës së shkuar që krahasuar me 60 të një viti më parë përbëjnë një rritje 100%.
Kam bindjen e plotë se ndërtimi 4 vitet e ardhshme i aeroportit të ri kombëtarë ne Vlorës, dhe i aeroportit të ri turistik të Sarandës sëbashkull me ngritjen së shpejti dhe me rritjen e qëndrueshme vit pas vit të linjës ajrore shqiptare është rruga e duhur për ti shumëfishuar fluturimet turistike në Shqipëri si dhe për të ulur tarifat e papranueshme të aeroportit të Rinasit. Dhe po ashtu çmimet shumë të ekzagjeruar të biletave të avionëve për të cilat të gjithë qytetarët ankohen” tha Rama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here