Home Kuriozitete Ja si do duken qytetet e sotme ne te ardhmen

Ja si do duken qytetet e sotme ne te ardhmen

1065
1

Një foto vlen sa një mijë fjalë. Këto janë disa parashikime të qyteteve të mrekullueshme në të ardhmen. Paramendoni ndërtimin e madh, ndërtimin futuristic, pranë kullës Eifel. Dubai që duket aq futuristik në kohën tonë dhe ju mendoni se kjo nuk mund të shkojnë më tej. Opera House në Sidney që është aq rurale dhe mund të shkoje më larte. Të gjitha këto janë disa dizajne të qyteteve më të mëdha në botë dhe kryeqyteteve që na tregojne se si ata mund të duken në një të ardhme.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here