Home Teknologji Google sjell risi

Google sjell risi

394
0

1463684232instantokokImagjinoni të klikoni mbi një aplikacion që nuk e keni ende në celular dhe ta përdorni njësoj sikur ta kishit shkarkuar.

Në konferencën e Google I/O. që tashmë është kthyer në traditë të përvitshme, u paraqitën shumë risi teknologjike me të cilat Google sfidon disa rivalë njëherësh. Një prej tyre ishte e tërheqëse sidomos për ata që nuk kanë shumë qejf të shkarkojnë aplikacione në celular:  “Android Instant App”.

Ky sistem mundëson që telefoni të shkarkojë në çast vetëm atë pjesë të aplikacionit që i nevojitet pajisjes për momentin, pa qenë nevoja ta vendosësh përgjithnjë në celular.

Në konferencën I/O, Google paraqiti dhe shumë aplikacione të tjera, disa të përqendruara në fushën e dërgimit të mesazheve të çastit dhe komunikimit me video, për të treguar që nuk kanë ndërmend të tërhiqen nga rrjetet shoqërore.

Previous articlePapa Francesku pershendet beratasit
Next articlePolicia ne gatishmeri per sigurine e zyrtareve te NATO-s

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here