Home Aktualitet Google Maps zgjidh problemin e parkimit

Google Maps zgjidh problemin e parkimit

589
0

1485406410makinaNjë nga gjerat më stresuese gjate ditës sonë së zakonshme është gjetja e një vendparkimi të lirë. Për të gjithë kjo gjë mund të kthehet në një punë me vete, por tashme duket se gjetja e një vendi të lirë për të parkuar makinën nuk do të jete më problem.

Google Maps ka lançuar së fundi përditësimin më të ri të aplikacionit të saj në version Beta.

Ky përditësim i aplikacionit do t’iu tregojë se ku janë vendparkimet e lira më të afërta në zonë duke shmangur kështu xhirot e panumërta rreth e përqark lagjes suaj.

Kjo karakteristike e re e Google Maps mund të posedohet shumë thjeshte duke shkarkuar përditësimin më të ri te aplikacionit, por në mënyrë që ju ta përdorni atë duhet të keni një celular, i cili operon me një sistem operativ Android 4.3 dhe më i ri.

Por fatkeqësisht do të nevojitet akoma kohë para se ky funksion të jetë i përshtatshëm për vendin tonë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here