Home Teknologji Facebook permireson privatesine

Facebook permireson privatesine

643
0

1485432478facebookPërmirësimi i funksionalitetit, përgjigjet ndaj pyetjeve më të zakonshme, informacione më të lehta për tu gjetur. Me rastin e Data Privacy Day më 28 janar, Facebook përmirëson funksionet në faqen “Informacione bazë mbi privatësinë”.

“Njerëzit ndajnë momentet e tyre më të çmuara në Facebook, duam që sugjerimet dhe mjetet tona të jenë të qarta dhe lehtësisht të aksesueshme në çdo moment. “Privacy Basics” ofron këshilla dhe informacione përsa i përket mbrojtjes së llogarisë tuaj, për të kuptuar kush mund t’i shohë postimet e tua dhe për të parë se si i shfaqet të tjerëve faqja juaj”, sqaron shoqëria.

Rrjeti social shpjegon se po i bën këto përmirësime me rastin e Data Privacy Day dhe thekson bashkëpunimin me ekspertë të privatësisë dhe organizatave në të gjithë botën si National Cyber Security Alliance etj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here