Home Aktualitet Fotoja e fundit e Majkëll Xheksonit në shtratin e vdekjes

Fotoja e fundit e Majkëll Xheksonit në shtratin e vdekjes

1469
2

Sot është zhvilluar seanca tjetër gjyqësore kundër doktorit të yllit të pop-it Majkëll Xhekson i cili ndërroi jetë më 25 qershor të vitit 2009. “Daily Mail” publikoi gjithçka që ndodhi brenda seancës gjyqësore përfshir këtu dhe fotot e fundit të Majkëllit.

Doktor Konrad Murrei ishte mjeku personal i Majkëll Xheksonit dhe është akuzuar për vrasje të paqëllimshme. Në seancën e sotshme janë shfaqeu videoja e koncertit të fundit të Majkëllit i cili u mbajt më datë 24 qershor pak orë para vdekjes së tij.

Në këtë seancë shokuese janë publikuar fotot e Majkëll Xheksoni në shtratin e vdekjes, në seancën gjyqësore ishte prezente dhe mamaja e tij, e cila nuk ka mundur të mbaj dot lotët para shfaqjeve të pamjeve të llahtarshme.

Ndërkohë që prokurori i çështjes deklaroi se Xhekson nuk kishte kohë as të mbyllte sytë, aq e menjëhershme ishte vdekja e tij.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here