Home Kulture Femijet e QKKF-se marrin pjese ne Festivalin Nderkombetar te Femijeve “Joy of...

Femijet e QKKF-se marrin pjese ne Festivalin Nderkombetar te Femijeve “Joy of Europe”

729
0

138884Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë ka marrë pjesë dje në Festivalin Ndërkombëtar të Fëmijëve “Joy of Europe” në edicionin e tij të 45-të, i cili do të zhvillohet në Beograd të Serbisë deri më 6 tetor 2014.

Fëmijët e QKKF-së do të interpretojnë këngë dhe valle tradicionale shqiptare. Qëllimi i këtij festivali është një takim miqësie, ku të gjithë fëmijët pjesëmarrës shkëmbejnë eksperienca dhe miqësi me njëri-tjetrin për të hedhur hapa të mëtejshëm përmes projekteve, programeve e investimeve të përbashkëta për fëmijët, për të avancuar në kulturë sipas stategjisë tonë “Edukimi përmes artit”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here