Home Foto Çfare do fusni ne nje shtepi 8 m2

Çfare do fusni ne nje shtepi 8 m2

967
0

Shpëtojini rrëmujës dhe do të thjeshtoni jetën tuaj. Sa shpesh e keni dëgjuar kete fraze dhe injoruar atë? Dhjetë vjet më parë një grua me emrin Dee Williams vendosi te zvogeloje apartamentin. Megjithatë, kjo zgjedhje erdhi pas ajo zbuloi se nuk kishte shume vite për të jetuar.

Ajo ndërtoi një shtëpi të vogël mbi rrota. Nuk ka hipotekë. Nuk ka fatura e ujit. Nuk ka faturë elektrike.
Këto foto te tregojnë një sy në udhëtimin e Dee, e cila e gëzoi pjesën tjetër të jetës së saj …

[portfolio_slideshow id=17971]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here