HYRJE Etiketimet Bledi Mane

Etiketim: Bledi Mane

Bledi Mane: Klithmë lebetitëse për djalin e Fahri Balliut

Qajani hallin Pogradecit. Qajani hallin dhe shpetojeni sa nuk eshte vone. Refuzojeni duke mos e votuar kete koketul se eshte fyese dhe poshteruese te...

Te fundit