Home Teknologji WhatsApp, mund te fshini mesazhet qe dergoni

WhatsApp, mund te fshini mesazhet qe dergoni

528
0

1485867358whatsappPërditësimet e WhatsApp vazhdojnë. Pas publikimit të lajmit se mund të dërgoni mesazhe dhe kur nuk keni lidhje interneti, tashmë rrjeti më i madh i mesazheve fokusohet tek mesazhet që pendoheni që i keni nisur, apo i keni nisur gabim dhe doni t’i fshini.

Në versionin e tij Beta, pra jo përfundimtar, është tashmë funksioni që e fshin mesazhin nëse ai që i dërgohet nuk e ka parë ende. Për alternativë është e mundur të modifikosh edhe tekstin e mesazhit.

Kjo mënyrë është tashmë në formate të tilla si Telegram apo BBM e BlackBerry. Përveç kësaj WhatsApp do të fusë edhe “gjurmimin” e miqve, për të lehtësuar takimet apo eventet e personave në grup. Përdoruesit mund të zgjedhin të tregojnë vendndodhjen e tyre në kohë reale.  

Previous articleOperator publik te veçante per energjine e rinovueshme
Next articlePrivacy App per mbrojtjen e te dhenave

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here