Home Teknologji WhatsApp, llogari te verifikuara per bizneset

WhatsApp, llogari te verifikuara per bizneset

1640
0

WhatsApp ka vendosur llogari të verifikuara për bizneset. Ato janë krijuar për ta bërë më të lehtë për konsumatorët dhe bizneset për të komunikuar, dhe shenja jeshile me tik i ndihmon për këtë.

Gjithashtu do të shfaqet dhe një njoftim i verdhë në fillim të çatit, mes llogarive të rregullta dhe të verifikuara, për të konfirmuar se po flisni me një biznes.

“Ky çat është me një llogari biznesi të verifikuar. Kliko për më shumë informacion” lexohet në mesazhin brenda njoftimit të verdhë siç vihet re dhe nga WABetaInfo. Mesazhe të ngjashme do tju tregojnë nëse llogaria e biznesit është e paverifikuar, ku veç të tjerash nuk do të ketë shenjën me tik.

Nëse e keni numrin e telefonit të biznesit i njëjti emër do të shfaqaet dhe në çat. Nëse nuk e keni atëherë do të shihni emrin e biznesit të zgjedhur nga vetë ai”, thotë WhatsApp.

Nëse ju bezdisin njoftimet e kompanive, gjithashtu mund ti bllokoni nëse doni. Mjaft të hapni çatin, shtypni butonin menu dhe zgjidhni “More” e më pas “Block”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here