Wednesday, December 8, 2021
Home Tags Zgjedhje 2013

Tag: Zgjedhje 2013

Rrezultet paraprake, e majta ne avantazh

0
Shqiptarët mbajnë frymën lidhur me rezultatin e zgjedhjeve parlamentare të cilat do të nxjerrin dhe kush do të drejtojë qeverinë në 4 vitet ardhshme....