Tuesday, August 16, 2022
Home Tags SHBA

Tag: SHBA

Vonesat në miratimin e ligjit për Gjykatat Administrative rrezikojnë ndihmën e...

0
Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës nxit miratimin e projektligjit “Mbi gjykimin e mosmarrëveshjeve administrative dhe organizimin e drejtësisë administrative,” të njohur si...