Tuesday, July 5, 2022
Home Tags Punë

Tag: punë

Botohet formulari:Të pastrehët, ja kriteret për kredi, punë dhe shtëpi

1
Kryetari i Bashkisë së Tiranës Edi Rama inspektoi dje punimet për ndërtimin e 400 apartamenteve të cilët do të jepen për të pastrehët. Sipas...