Thursday, December 9, 2021
Home Tags Ministria e Financave

Tag: Ministria e Financave

Zv/ministrja e Ministrisë së Financave: Asnjë zyrtar nuk është shkarkuar nga...

0
Deklaratat zyrtare të Ministrisë së Financave, se janë shkarkuar një numër i konsiderueshëm punonjësish të tatimeve dhe doganave, mohohen kategorikisht nga Zv/ministrja e këtij...