Thursday, February 2, 2023
Home Tags Maturante

Tag: maturante

Maturantet zhvillojne sot provimin e matematikes me 25 pyetje

0
Rreth 40 mijë maturantë do të zhvillojnë ditën e sotme provimin e matematikës. Provimi nis në orën 10:00 dhe do të zgjasë 1 orë...